Restaurant
Cuinar amb tradició,
contribuir a no perdre les bases de la nostra cuina, la cuina catalana: l’escudella i carn d’olla, el trinxat evidentment,
l’arròs amb ceps, sense oblidar-se dels suculents plats de caça
com la llebre, la perdiu, el cabirol o el cérvol. Cuinar amb
tradició deixant-se influenciar per la nova cuina, obrint la porta
a la curiositat. Festes i altres celebracions: aperitius, dinars
de Nadal, dinars d’empresa, menús de casament... L’hotel
proposa un llarg ventall de menús adaptats a les seves
necessitats.
Horari
Migdia: 13:00 - 15:30
Nit: 20:00 - 22:00
Menú
Trobareu un menú entre setmana (migdia i nit) a 18 €, i un menú
turístic a 18 €
(amanida /
paella / postres), així com un menú de cap de setmana (i festius)
a 25 €.
Els menús amb aigua i vi de la casa inclosos.