carta

Tradició i modernitat

Entrants...

Bacallà esqueixat amb favetes, tomàquet natural i oli d’oliva
Carpaccio de gambes amb vinagreta d’herbes
Foie-gras d’ànec fet a casa amb torradetes
Carpaccio de bou amb parmesà i oli de farigola
Sopa de ceba gratinada

Primers...

Trinxat de Cerdanya amb rosta
Canelons gratinats de Festa Major
Crema de bolets de temporada
Pastís de ceps i xampinyons a la catalana
Verdures al grill amb salsa romesco

Carns...

Botifarra de Cerdanya amb mongetes seques saltades
Fricandó de vedella amb bolets
Entrecot de vedella ceretana al gust
Filet de vedella ceretana al gust
Magret d' ànec rostit amb fina salsa de mostassa

Peixos...

Cassola de rap fresc a l' all cremat amb llagostins
Orada de Roses al forn amb patatetes
Calamarcets a la planxa amb all i julivert
Calamarçons a la andalusa

Postres...

Crema catalana
Fondant de xocolata negra amb crema anglesa
Tarta Tatin de pomes amb crema de llet
Babà de taronja al Grand Marnier